img_9952

Shpend Ahmeti

Kryetar i Komunës së Prishtinës

img_9945

Dardan Sejdiu

Nënkryetar i Komunës së Prishtinës

img_9766

Genc Bashota

Drejtor i planifikimit strategjik dhe zhvillimit të qëndrueshëm në Komunën e Prishtinës

img_9869

Fitore Pacolli Dalipi

Shefe e Kabinetit të Kryetarit në Komunën e Prishtinës